מחיקת החשבון תסיר לצמיתות את כל הנתונים המשויכים אליו באפליקציית uspace, לרבות:
לאחר אישור הבקשה, החשבון והנתונים יימחקו בתוך זמן קצר ולא ניתן יהיה לשחזרם.